Call Centar 011 - 41 41 411

BIG BLUE


O NAMA

BIG BLUE GROUP osnovan je maja 2006. godine. U početku je bio specijalizovan samo za aranžmane sa avio prevozom za letovanje u Turskoj i zahvaljujući dobroj ponudi već prve sezone je dostigao 1.750 putnika što je za mladu agenciju veliki uspeh. U narednim godinama taj broj se konstantno povećavao. U sezoni 2007. godine se uz aranžmane za Tursku, gde je broj putnika već premašio 3.000, uspešno organizuju i letovanja u Egiptu, 2008. godine je ponuda proširena aranžmanima za Grčku i Tunis, kao i organizovanjem individualnih putovanja za daleke destinacije. Tokom 2010 i 2011 godine Big Blue Group postaje lider u organizovanju aranžmana za Tursku i konačno se svrstava u najznačajnije organizatore putovanja na našem tržištu.

BIG BLUE GROUP

Danas je BIG BLUE neosporno jedan od najboljih i najpouzdanijih organizatora putovanja u Srbiji. Prodajnu mrežu danas čine 5 poslovnica, od kojih se 4 nalazi u Beogradu, 1 u Novom Sadu kao i još 4 poslovnice koje pod imenom BIG BLUE rade po principu franšize, 1 u Beogradu, 1 u Novom Sadu i 1 u Subotici, 1 u Kragujevcu. Pored navedenih poslovnica, aranžmane BIG BLUE prodaje i veliki broj subagenata kako u Srbiji tako i u zemljama regiona.

Poslednjih godina BIG BLUE je značajno proširio sferu svog delovanja tako da sada u svojoj ponudi osim najatraktivnijih letovališta sve većem broju svojih putnika nudi i poznate ski-centre u toku zimskih meseci ali i grupne ili individualne aranžmane za evropske i svetske metropole, daleke destinacije, egzotična ostrva, krstarenja… Sve ozbiljnije se bavimo kongresnim, zdravstvenim, rekreativnim i poslovnim turizmom. Big Blue je nosilac IATA licence što ga svrstava u svetsku porodicu putničkih agencija koje se bave prodajom avio karata. BIG BLUE u svojim poslovnicama koristi AMADEUS i GALILEO globalne rezervacione sisteme za prodaju avio karata.

Još jedna velika novina je integracija hotelskog rezervacionog sistema na sajt www.bigblue.rs koji će omogućiti putnicima da iz svoje sobe ili kancelarije veoma lako sami kreiraju svoje privatno ili službeno putovanje i rezervišu hotelske sobe, transfere, izlete ili rent-a-car kod preko 150.000 dobavljača širom sveta po najpovoljnim cenama. Takođe, u internet strane agencije će biti integrisan i rezervacioni sistem za kupovinu avio karata svih svetskih nacionalnih kao i niskobudžetnih aviokompanija.

BIG BLUE porodica postaje sve brojnija. Uz iskusne turističke stručnjake tu su i mladi, perspektivni i obrazovani kadrovi sa velikom željom za dokazivanjem. Zajednička želja da konstantnim usavršavanjem, velikim angažovanjem i stalnim podizanjem kvaliteta usluge doprinesemo da Big Blue postane lider u regionu. Najveća satisfakcija zaposlenima jeste činjenica da broj zadovoljnih putnika raste iz godine u godinu kao i da je procenat putnika koji su u našoj organizaciji putovali dva ili više puta sve veći.

Ne zaboravite – Vi znate gde, mi znamo kako!